Cara quemada

En l’últim i llunyà sopar only men es va parlar largo i tendido de cine. Després de la obra mestra del cinema independent mollerussencs “el nieto de Fronkenstein” ve la ja mítica cinta Cara quemada del senyor Ramon Monfà. 
Tota la meva curiositat envers el film consistia  en saber si una de les actrius, veïna de Mollerussa i que tot just la tarda del sopar varem xerrar amb ella  i que ens va confirmar que hi actuava, sortia en pilotes o no.
Després d’una breu recerca per la xarxa, descobreixo que es una pel•lícula de culte i que hi ha poquíssimes copies i la única accessible es a la biblioteca del poble. La cinta que no la deixen treure sota cap concepte ja que pertany a la col•lecció particular del senyor Monfà, i names es pot visionar a la biblioteca. Blanco y en botella ...agafo el portatil i la "visiono". 
Us deixo uns enllaços que fan referència a la peli:

Una entrevista al Monfà on comenta els entresijos de fer la pel•lícula.
Una crítica dolenta.
Una crítica bona.

Si us va be  us commino a veure la pel•lícula i una posterior xerrada, tot degustant unes palometes i uns ganxitos el dia que vulgueu,  ja que en una primera visualització se m’han presentat una serie d'interrogants:

On es d’urbanització Font del Pou ?
Es cert que l’especialista de les motos es el tiet del Joan?
Trucarieu la bascula abans de fer el polvet?
Perquè balla amb calcetes al balcó, propaganda?
Com es que els nens estan tant quiets mirant la tele?
La mare del Culleré tenia un ford fiesta blau cel. Es el de la Peli?
De refilo es veu la casa dels pares del conseller d’economia. Han cobrat royalties?
El pelirrojo de la barba encara volte per Mollerussa?


Com veieu ens depara una tarda plena de sorpreses. I per fi sabrem si se li veu alguna cosa o no a la recepcionista del spa

1 comentarios:

Francesc ha dit...

Excel·lent el treball de camp del nostre Empereador.
Si bé ens deixa un seguit d'interrogants oberts que cal aclarir ben aviat, tal com ell proposa, en una tarda o matinal de cinefòrum.
Ja tardem en posar-hi data.

Això dels polvets a tant 100 ptes/kg fora una mesura que el Ministerio de Sanidad i Salud podria fer-se seva, ja veuríem quins cossos més estilitzats voltarien per places i carrers d'aquest país de pandereta.

Per què d'espavilats i vius en som una estona, però de catxadors, encara una estona més llarga.

 
El Blog ONLY MEN | Designed by Techtrends | © 2007-2008 All rights reserved